ПРОДАЖНИОТ САЛОН ВО ИЛИНДЕН Е  
 
ЗАТВОРЕН
 
ЗА СИТЕ ИНФОРМАЦИИ
ОБРАТЕТЕ СЕ НА  СЛЕДНИВЕ ТЕЛЕФОНИ:
070 267 604
070 346 395

Цвеќарница Валер

Бидете “ВИП” гости на сопствените приватни веселби или деловни прослави. Чувствувајте се весели, среќни и безгрижни, бидејќи Ние сме тука да се погрижиме за тоа. Со професионална и докажана работа Ви овозможуваме тој ден да Ви се претвори во бајка.

Затоа одлучете се и побарајте ги Нашите изработки на:

 • Бидермаери
 • Аранжмани за во ресторан и во Вашиот дом
 • Декорацииа на автомобили
 • Китенки за на ревери
 • Корсажи за на рака
 • Венци за на врата
 • Цветни аранжмани за коса
 • Декорации на свеќи
 • Бонбони за во ресторан и црква
 • Пакување и украсување на бовчи
 • Комфети, латици
 • Изнајмување украсни кутии за Вашите “поклони во плик”
 • Кутии за поклони
 • Луксузно пакување

... и многу други работи кои треба да се видат, а не да се опишат.

--------------------------

 

Фејсбук

 


 

Цвеќарница Валер


 • Бидермаери
 • Аранжмани за во ресторан
 • Декорацииа на автомобили