ПРОДАЖНИОТ САЛОН ВО ИЛИНДЕН Е  
 
ЗАТВОРЕН
 
ЗА СИТЕ ИНФОРМАЦИИ
ОБРАТЕТЕ СЕ НА  СЛЕДНИВЕ ТЕЛЕФОНИ:
070 267 604
070 346 395

Услуги

- Бесплатна достава на купениот мебел во било кој дел од Скопје

- Бесплатно украсно пакување на купените производи

- За направена сметка над 500,00 ден. во пријатен амбиент, место за одмор со бесплатно топло кафе или топло чоколадо

 

Фејсбук

 


 

Цвеќарница Валер


  • Бидермаери
  • Аранжмани за во ресторан
  • Декорацииа на автомобили