ПРОДАЖНИОТ САЛОН ВО ИЛИНДЕН Е  
 
ЗАТВОРЕН
 
ЗА СИТЕ ИНФОРМАЦИИ
ОБРАТЕТЕ СЕ НА  СЛЕДНИВЕ ТЕЛЕФОНИ:
070 267 604
070 346 395

Стакло

Свеќник
Шифра: dh6138
Ангел стакло
Шифра: 5204116614280
Чаши 270 ml С/6
Шифра: 91206
Чаши 245 ml С/6
Шифра: 51150
Чаши 245 ml С/6
Шифра: 51153
Чаши 245 ml С/6
Шифра: 51058
Чаши 310 ml С/6
Шифра: 92400
Чинија D132 mm.
Шифра: 95117
Чинија D124 mm.
Шифра: 41216
Ангел стакло
Шифра: 540-667
Чаши 385 ml С/6
Шифра: 44169

Страници

 

Фејсбук

 


 

Цвеќарница Валер


  • Бидермаери
  • Аранжмани за во ресторан
  • Декорацииа на автомобили