ПРОДАЖНИОТ САЛОН ВО ИЛИНДЕН Е  
 
ЗАТВОРЕН
 
ЗА СИТЕ ИНФОРМАЦИИ
ОБРАТЕТЕ СЕ НА  СЛЕДНИВЕ ТЕЛЕФОНИ:
070 267 604
070 346 395

...Декорации

Пеперутка 15см
Шифра: AL22570
Висулец 18 см
Шифра: TR 29320
Висулец 15 см
Шифра: TR 10343
Пиле
Шифра: Пиле
Пиле
Шифра: A 58323
Пиле 21см
Шифра: MC 41409
Пеперутка 9.5см
Шифра: MC 39529
Пеперутка 16см
Шифра: MC 39540
Пеперутка 12см
Шифра: MC 39528
Ангел 19см
Шифра: MC 13861
Чизма 13X7X14cm
Шифра: 13550
Чизма 13X7X14cm
Шифра: 13550

Страници

 

Фејсбук

 


 

Цвеќарница Валер


  • Бидермаери
  • Аранжмани за во ресторан
  • Декорацииа на автомобили